Oproep: Doet u mee met de Enquete?

Oproep: Doet u mee met de Enquete herontwikkeling Vuurtorenweg 35-37 zodat we ons standpunt over het laatste ontwerp van de hoogbouw aan de projectontwikkelaar en de wethouder kunnen terugkoppelen?
Met uw hulp kunnen we de bouwplannen verbeteren. Alvast dank!
Ga naar de enquete: http://bit.ly/2usBMSK

One thought on “Oproep: Doet u mee met de Enquete?

  • Lenette Roeleveld

    Wij zijn tegen hoogbouw op Scheveningen. In de Tesselsestraat op de plaats van de Pniëlkerk willen ze een gbouw met 6 woonlagen voor woningen. Volgens het gemeentebeleid mogen het maar 4 woonlagen zijn. De plannen worden gepresenteeerd alsof alles al geregeld is, terwijl er nog geen vergunningen afgegeven zijn.
    Grootspraak van politici voor de verkiezingen en als ze in de raad zitten geheugenverlies. Zes woonlagen past niet in de Tesselsestraat en hoogbouw ook niet bij de vuurtoten. Het hele havengebied is al verknoeid, houdt hier toch mee op.

    Beantwoorden

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *